5 apps om je productiviteit te verhogen

manager | 21 maart 2016 9:54
Caroline SoesbergenDoor: Caroline
Trainster


We doen tegenwoordig alles met onze telefoon. Dit zorgt vaak voor (onnodige) afleiding en verslechterde concentratie. Maar er is ook veel goeds aan je smartphone, zo worden er veel apps gemaakt die je dagelijks leven kunnen vergemakkelijken op een toegankelijke manier. In deze blogpost 5 apps om je productiviteit te verhogen. Welke gebruik jij al?

 

1. BlinkistApps productiviteit

Op Blinkist vind je van meer dan 1000 goedverkopende non-fictie boeken een uitgebreide samenvatting van 2 tot 15 minuten, waar de belangrijkste inzichten uit die boeken instaan. Je kunt kiezen voor een tekst of een audioboek.

 

 

 

2. Any.doApps productiviteit

Met any.do houd je gemakkelijk bij wat je allemaal moet doen. Maak verschillende takenlijsten (voor nu en voor later), deel die met anderen en/of synchroniseer de lijsten met je verschillende apparaten.

 

 

 

3. SleepcycleApps productiviteit

Je bent pas productief als je goed geslapen hebt. Deze app analyseert je slaappatroon aan de hand van de bewegingen die je ’s nachts maakt. En als je wil, maakt sleepcycle je ’s ochtends wakker op het moment dat je het lichtst slaapt, zodat je rustig wakker wordt.

 

 


Apps productiviteit4. Brewster

We hebben tegenwoordig overal contacten. Niet alleen in je telefoon, maar in je e-mailaccount en niet te vergeten social media. Brewster verzamelt al deze contacten voor je in één app en synchroniseert al je apparaten. Je maakt gemakkelijk verschillende lijsten (werk, vrienden, etc.) en houdt deze up-to-date.

 

 

 

 

5. HeadspaceApps productiviteit

Op een drukke dag kan het helpen even een kort moment voor jezelf te nemen. Headspace helpt hierbij. Deze app helpt je iedere dag 10 minuten te mediteren. Hoe en wanneer je wilt.

 

 

 

Wil je graag nog extra hulp om je productiviteit te verhogen? Dan raden wij je onze training Timemanagement aan.

 


2 Responses to 5 apps om je productiviteit te verhogen

Reacties zijn gesloten.