GRATIS E-BOOK argumenteren

Wat is argumenteren eigenlijk en wanneer klopt een redenering? Dit gratis e-book Argumenteren geeft aan de hand van praktische informatie een helder beeld van argumentatietechnieken en de opbouw van redeneringen, maar gaat ook in op de formules van welsprekendheid.

 

Gelijk hebben, gelijk krijgen – KLEINE GIDS VOOR het debat

Gratis e-book argumenteren

Argumenteren tot je erbij neervalt. Socrates deed dat bijna letterlijk: tot aan de gifbeker toe. Zo ver hoeven de meesten van ons gelukkig niet te gaan. Goed kunnen argumenteren en debatteren komt echter voor iedereen wel eens van pas: in een gesprek met je baas, tijdens een vergadering of presentatie of gewoon tijdens een feestje. In het e-book Argumenteren leer je hoe je een mening goed en duidelijk kunt verwoorden en anderen kunt overtuigen van je gelijk (of ongelijk). Gelijk hebben is immers nog geen gelijk krijgen.

 

Onderwerpen

  • de vrijheid van meningsuiting
  • standpunten en argumenten
  • een betoog
  • debatteren
  • verbaal geweld
  • gevoel, verstand of gezag?

 

‘Gelijk hebben, gelijk krijgen’ is geschreven door Jack Diekstra, oprichter van Logikos Trainingen en Uitgeverij Logikos. De gids is in 2005 voor het eerst uitgebracht als pocket en nu helemaal up-to-date gemaakt met dit e-book.

 

Bestellen

Bestel het e-pub- of pdf-bestand snel door de volgende stappen te volgen:

  1. Mail je naam naar info@logikos.nl. Geef aan in welke versie je het e-book wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit epub (te lezen op e-readers) of pdf.
  2. Wij sturen je binnen twee dagen het ebook.

 

Meer schrijven?

Bekijk eens onze training Argumenteren & Debatteren.

 

Meer gratis e-books vind je hier >>