GRATIS E-BOOK spreekvaardigheid

Lang geleden is het allemaal met het woord begonnen en duizenden jaren later zijn we nog steeds niet uitgepraat. In dit gratis e-book spreekvaardigheid vind je bruikbare handvatten om je gespreksvaardigheid te verbeteren.

 

Als u begrijpt wat ik bedoel – KLEINE GIDS VOOR DE spreker

gratis e-book spreekvaardigheid

Ben je in staat om tijdens lezingen, vergaderingen en gesprekken je toehoorder te boeien en informatie duidelijk over te brengen? Als je eenmaal voor een groep staat, is het lastig om niet te struikelen over je eigen woorden. Gelukkig is goed spreken voor een publiek te leren. In deze gids vind je een aantal handige tips.

 

Onderwerpen

  • het communicatie proces
  • de stem van de meester
  • lichaamstaal
  • argumenteren
  • aanvallen of verdedigen?
  • ijsbrekers, blikvangers en hekkensluiters

 

‘Als u begrijpt wat ik bedoel’ is geschreven door Jack Diekstra, oprichter van Logikos Trainingen en Uitgeverij Logikos. De gids is in 1993 voor het eerst uitgebracht als pocket en nu helemaal up-to-date gemaakt met dit e-book.

 

Bestellen

Bestel het e-pub- of pdf-bestand snel door de volgende stappen te volgen:

  1. Mail je naam naar info@logikos.nl. Geef aan in welke versie je het e-book wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit epub (te lezen op e-readers) of pdf.
  2. Wij sturen je binnen twee dagen het ebook.

 

Meer spreekvaardigheid?

Bekijk eens onze E-learning Persoonlijke Presentatie en Spreekvaardigheid of de training persoonlijke presentatie & spreekvaardigheid.

 

Meer gratis e-books vind je hier >>