gratis ebooks

Logikos Gidsen is de titel van een serie praktische boekjes voor een effectieve communicatie. Aan de orde komen vaardigheden als vergaderen en notuleren, timemanagement, corresponderen, spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid, efficiënt lezen, debatteren en leidinggeven. Al jaren een inspiratie op papier, verschijnen deze gidsen nu ook als gratis ebook. 

 

Wil je het e-book gratis lezen?

Bestel het e-pub of PDF bestand snel door de volgende stappen te volgen:

  1. Mail je naam naar info@logikos.nl. Geef aan welk boek je wilt hebben en welk bestand. Let op: je kunt slechts 1 boek tegelijk bestellen.
  2. Wij sturen je binnen twee dagen het ebook.

 

button bestel direct

 

 

 

 

Hollen, vliegen, dravenebooks

 

Laat dit kleine gidsje jou de weg wijzen naar een betere timemanagement en minder stress!

Lees meer…

 

 

 

 

 

 

 

En dan nu de rondvraagEbooks

Goed vergaderen is een kunst die niet iedereen in de vingers heeft. Dit gidsje is bedoeld voor de voorzitter, de deelnemer en de notulist, kortom voor de hele vergadering.

Lees meer…

 

 

 

 

 

 

 

Als u begrijpt wat ik bedoelAls u begrijpt wat ik bedoel

Lang geleden is het allemaal met het woord begonnen en duizenden jaren later zijn we nog steeds niet uitgepraat. In deze gids vind je bruikbare handvatten om je spreekvaardigheid te verbeteren.

Lees meer…

 

 

 

 

 

Met andere woorden met andere woorden

Schrijven is een ambacht en hard werken. Gelukkig kan iedereen het leren. Dit gidsje helpt je op gang en geeft je (onder andere) tips over doelgroep, inhoud en leesbaarheid.

Lees meer…

 

 

 

 

 

 

 

Gelijk hebben gelijk krijgengelijk hebben gelijk krijgen

Wat is argumenteren eigenlijk en wanneer klopt een redenering? Deze gids geeft aan de hand van praktische informatie een helder beeld van argumentatietechnieken en de opbouw van redeneringen, maar gaat ook in op de formules van welsprekendheid.

Lees meer…

 

 

 

 

 

Tussen de regels Gratis e-books

In dit boekje vind je aanwijzingen om je leessnelheid te vergroten zonder dat het ten koste gaat van je begrip. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het leesproces, snellezen, leesstrategieën en eyefitness.

Lees meer…