Stage bij Logikos: “Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt.”

manager | 11 januari 2016 12:58
Foto EmmaDoor: Emma Driever
Stagiaire

In september ben ik begonnen met een stage van 5 maanden, 32 uur per week, bij Logikos Trainingen. Ik ben een derdejaarsstudente Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen en wilde mij verdiepen in het trainingsvak.

 

Logikos is een klein en knus bedrijf waarin iedereen nauw met elkaar samenwerkt. We hebben regelmatig overleg met elkaar en stemmen alles met elkaar af. Ik vond dit een hele fijne werksfeer. Je kunt je zegje doen en iedereen is bereid om je te helpen. Vooral in het begin was dit erg prettig. Als je met de stage begint, kom je een nieuw bedrijf binnenlopen waar je nog niets weet en dan is het fijn dat je op anderen kunt rekenen. Wat ook heel fijn was, was dat er meteen veel vertrouwen in mij was. Ik werd vanaf het begin af aan bij dingen betrokken en mijn mening deed er toe.

 

TerugblikTime to learn

Als ik terugblik op de afgelopen maanden zie ik dat ik erg veel gedaan en geleerd heb. Ik heb met verschillende
trainingen meegedaan als deelnemer, mij verdiept in de onderwerpen van de trainingen en delen van de trainingen overgebracht aan de deelnemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de trainingen: Train je brein, Persoonlijke Presentatie, Timemanagement, Assertiviteit, Notuleren op de laptop, enzovoorts.  Daarnaast heb ik mij nog verdiept in het e-learning traject, geleerd om te bloggen, de rol van trainingsacteur op mij genomen, mij verdiept in verschillende onderwerpen van trainingen en er informatie over opgezocht, oefeningen bedacht, een geheel eigen training opgezet over autisme (zie blog) en nog veel meer!

 

Vooruitgang

Ik heb de stage bij Logikos uitgekozen omdat het voor mij een grote uitdaging is. Ik ben iemand die het lastig vind om een presentatie te geven of voor een grote groep te staan. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik op dit punt een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik sta zekerder voor de groep en heb tools gekregen om de trainingen te geven.

Eind januari loopt mijn stage hier af en ik ben erg tevreden over mijn vooruitgang.
Ik heb hier een fijne tijd gehad en zeker veel geleerd.


2 Responses to Stage bij Logikos: “Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt.”

Reacties zijn gesloten.