In-company training Persoonlijke presentatie & spreekvaardigheid

Data:
in overleg

Tarief:
4 dagdelen € 3.000,-

PERSOONLIJKE PRESENTATIE EN SPREEKVAARDIGHEID

 

Ben je in staat om tijdens lezingen, vergaderingen en gesprekken je toehoorder te boeien en informatie duidelijk over te brengen? Als je eenmaal voor een groep staat, is het lastig om niet te struikelen over je eigen woorden. Gelukkig is goed spreken voor een publiek te leren. Met deze training verbeter je je persoonlijke presentatie en spreekvaardigheid en leer je een gestructureerd verhaal op te zetten. Met e-learning én trainingsacteur.

blended learning

Wat maakt onze training zo uniek en effectief?

 

Kleine groepen

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Die kunnen wij garanderen door alleen met kleine groepen te werken. Hierdoor ontstaat er al snel een vertrouwelijke en veilige sfeer, waarin iedereen de kans krijgt te werken aan zijn individuele verbeterpunten.

 

 

Maatwerk

Wij passen de training aan op de specifieke leervraag van uw bedrijf en werken – waar mogelijk – met casussen van de werkvloer. Zo kunnen deelnemers het geleerde meteen toe passen tijdens het werk.

 

Blended learning

De open training Persoonlijke presentatie & Spreekvaardigheid is een blended learning. Blended learning is een combinatie van e-learning en de traditionele training. Dat levert eigenlijk alleen maar voordelen op. Door online theorie aan te bieden, is er tijdens de bijeenkomsten meer ruimte voor het oefenen van vaardigheden. Door daarnaast de training in modules met casussen aan te bieden, kunnen deelnemers kiezen waar ze aandacht aan besteden. Iedere groepssessie wordt steeds afgewisseld met e-learning.

Kortom, blended learning geeft meer ruimte voor oefening, biedt nog meer maatwerk en zorgt voor een betere borging. Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie over blended learning bij Logikos.

 

 

Trainingsacteur

Een trainingsacteur kan bepaald gedrag laten zien waar deelnemers moeite mee hebben. Deelnemers leveren zelf een concrete casus aan, die ze vervolgens uitspelen met de trainingsacteur. Andere deelnemers kunnen tips geven, die ter plekke uitgeprobeerd kunnen worden. Oefenen met een trainingsacteur is de meest leerzame en persoonlijke manier om nieuwe vaardigheden aan te leren!

Persoonlijke presentatie en spreekvaardigheid

 

 

Programma-onderdelen

  • oefenen van vaardigheden in spreeksituaties
  • voorbereid of spontaan deelnemen aan gesprekken
  • overwinnen van spreekangst
  • kennis overdragen
  • standpunten
  • assertiviteit
  • trainingsacteur
  • e-learning

Tip

Kun je niet wachten tot de training begint? Laat je alvast inspireren door anderen!

Op www.ted.com kan je praatjes over alle onderwerpen vinden en deze Nederlands laten ondertitelen.

 

De in-company training persoonlijke presentatie en spreekvaardigheid is tevens beschikbaar als individueel traject en ook als open training. Klik hieronder.

 

 

PERSOONLIJKE PRESENTATIE EN SPREEKVAARDIGHEID

        INdividuele begeleiding        |           OPEN TRAINING