Open Training Persoonlijke presentatie en spreekvaardigheid

Data:
5 en 12 september
7 en 14 november

Tijden:

van 9:30 uur tot 12:30 uur

 

Ben je in staat om tijdens lezingen, vergaderingen en gesprekken je toehoorder te boeien en informatie duidelijk over te brengen? Als je eenmaal voor een groep staat, is het lastig om niet te struikelen over je eigen woorden. Gelukkig is goed spreken voor een publiek te leren. Met deze training verbeter je je persoonlijke presentatie en spreekvaardigheid en leer je een gestructureerd verhaal op te zetten in combinatie met een e-learning.

 

blended learning

 

 

Wat maakt onze training zo uniek en effectief?

 

Kleine groepen

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Die kunnen wij garanderen door alleen met kleine groepen te werken. Hierdoor ontstaat er al snel een vertrouwelijke en veilige sfeer, waarin iedereen de kans krijgt te werken aan zijn individuele verbeterpunten.

 

Blended learning

De open training Persoonlijke presentatie & Spreekvaardigheid is een blended learning. Blended learning is een combinatie van e-learning en de traditionele training. Dat levert eigenlijk alleen maar voordelen op. Door online theorie aan te bieden, is er tijdens de bijeenkomsten meer ruimte voor het oefenen van vaardigheden. Door daarnaast de training in modules met casussen aan te bieden, kunnen deelnemers kiezen waar ze aandacht aan besteden. Iedere groepssessie wordt steeds afgewisseld met e-learning.

Kortom, blended learning geeft  ruimte voor oefening, biedt maatwerk en zorgt voorborging. Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie over blended learning bij Logikos.

 

Persoonlijke presentatie en spreekvaardigheid

 

 

Programma-onderdelen

  • oefenen van vaardigheden in spreeksituaties
  • voorbereid of spontaan deelnemen aan gesprekken
  • overwinnen van spreekangst
  • kennis overdragen
  • standpunten verdedigen
  • assertiviteit

 

Beoordelingen

Een absolute aanrader voor mensen die vaak presentaties houden, maar de technieken zijn ook zeker te gebruiken in gesprekken die je voert!

– Els Alderlieste, Gemeente Rotterdam (2015)

De twee trainingen (het e-learningprgramma en de bijeenkomsten) maken je bewust hoe je overkomt. Je krijgt handvatten voor in de praktijk.

– Martin Valkhoff, Gemeente Rotterdam (2015)

Ik heb de training ervaren als een leerzame, praktisch vormgegeven training waarbij er voldoende afwisseling was tussen theorie en praktijk, oefeningen en voorbereidende opdrachten.

– Wilco van Tilborg (2017)

Deze training biedt inzicht in communicatie en communiceren. Naast theorie en e-learning is er voldoende ruimte voor rollenspellen.

– Frank Molenaars, Delta Lloyd (2017)

Professionele training in een goede, vriendelijke sfeer.

– Michiel van Eerd, ICT programmeur (2017)

Tip

Kun je niet wachten tot de training begint? Laat je alvast inspireren door anderen!

Op www.ted.com kan je praatjes over alle onderwerpen vinden en deze Nederlands laten ondertitelen.

 

 

Deze training is ook beschikbaar als in-company training of als individueel traject:

 

In-Company training
Individueel begeleidingstraject

 

Inschrijven