Open training Opfrissen Nederlandse taal/ Spelling

Tijden:

van 9:30 uur tot 12:30 uur

 

Is het ‘jij word’ of ‘jij wordt’? ‘Lindenlaan’ of ‘Lindelaan’? Een punt of een komma? Een taalfout zit in een klein hoekje en is zo gemaakt. En dat terwijl je er hard op afgerekend wordt. Het goede nieuws is dat je na een beetje oefening voortaan geen fouten meer hoeft te maken. 

 

Blended learning

De open training Opfrissen Nederlandse Taal/ Spelling is een blended learning. Blended learning is een combinatie van e-learning en de traditionele training. Blended learning levert een aantal voordelen op. Door online theorie aan te bieden, is er tijdens de bijeenkomsten meer ruimte voor het oefenen van vaardigheden. Door de training in modules met casussen aan te bieden, kunnen deelnemers kiezen waar ze aandacht aan besteden. Kortom, blended learning geeft meer ruimte voor oefening, biedt nog meer maatwerk en zorgt voor een betere borging.

 

Doel

De deelnemers leren de belangrijkste spellingsregels toepassen. Daarnaast krijgen zij handvatten om een betere en meer leesbare tekst te schrijven.

 

open training spellingProgramma-onderdelen

  • Werkwoordsspelling
  • Tussen -n
  • Verkleinwoorden
  • Veel voorkomende taalproblemen: dat/wat, hen/hun, als/dan
  • Leestekens
  • Zinsbouw
  • Stijl

 

Start met e-learning

De open training Opfrissen Nederlandse taal/ Spelling start met een aantal modules in de e-learning. We raden je aan hier op tijd mee te beginnen. Op tijd is in ieder geval twee weken voor de eerste groepsessie.  In totaal bestaat de training uit drie groepssessies, die steeds worden afgewisseld met e-learning.

 

 

“Ik ben zeer tevreden over de begeleiding. In een korte periode heb ik veel geleerd. De lessen werden met veel humor en enthousiasme gegeven. Dit zorgde ervoor dat de lessen makkelijk te volgen waren. Het was nooit saai of te theoretisch. Ik had verwacht dat het mij meer moeite zou kosten om de lesstof onder de knie te krijgen, maar door de manier van lesgeven ging dit makkelijk. Mijn leerdoelen zijn ruimschoots bereikt en heb ook handvatten gekregen om met de aandachtspunten die er nog zijn aan de slag te kunnen.” – Nanda Janssen- Van Doorn

 

Prima docent en veel kundigheid! In 3 lessen van ongeveer 3 uur per les heb ik erg veel geleerd.” – Zakaria Nouri

 

Inschrijven