Open training Train je Brein


Tarief:
300,- per persoon

Tijden:

van 09:30 uur tot 12:30 uur

 

Veel mensen zijn ontevreden over hun geheugen en vinden het moeilijk om zich te concentreren. Nog lastiger wordt het als je moet functioneren in een flexwerk omgeving. Want: hoe kun je je concentreren als je steeds gestoord wordt? Het goede nieuws is dat iedereen zijn geheugen kan verbeteren. Het is simpelweg een kwestie van de juiste technieken aanleren. Ze komen allemaal aan bod in de training Train je Brein. En dankzij de e-learning kun je ook thuis lekker aan de slag.


Doel

De deelnemers krijgen allereerst inzicht in de werking van het geheugen. Vervolgens besteden we aandacht aan waarneming en concentratie als basis voor de opslag van informatie. Door informatie actief te verwerken en geheugenstrategieën toe te passen, wordt de geheugencapaciteit aanmerkelijk verbeterd.


blended learning

Wat maakt onze training zo uniek en effectief?

 

Kleine groepen
Wij geloven in persoonlijke aandacht. Die kunnen wij garanderen door alleen met kleine groepen te werken. Hierdoor ontstaat er al snel een vertrouwelijke en veilige sfeer, waarin iedereen de kans krijgt te werken aan zijn individuele verbeterpunten.

 

Blended learning
De open training Train je Brein is een blended learning. Blended learning is een combinatie van e-learning en de traditionele training. Dat levert eigenlijk alleen maar voordelen op. Door online theorie aan te bieden, is er tijdens de bijeenkomsten meer ruimte voor het oefenen van vaardigheden. Door daarnaast de training in modules met casussen aan te bieden, kunnen deelnemers kiezen waar ze aandacht aan besteden. Iedere groepssessie wordt steeds afgewisseld met e-learning.
Kortom, blended learning geeft meer ruimte voor oefening, biedt nog meer maatwerk en zorgt voor een betere borging. Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie over blended learning bij Logikos.

 

Programma-onderdelen

Aan de orde komen de volgende onderdelen:

  • Werking van het geheugen en geheugenstrategieën
  • Concentratie
  • Scherper waarnemen
  • Informatie actief opslaan
  • Namen, getallen en gesprekken onthouden
  • Ongestoord werken
  • Aandacht en tijd creëren

 

Beoordelingen training Train je Brein

“Een prettige en open wijze van trainen. Het gaat niet om prestaties maar om leren en het eigen maken van de lesstof.”

  • Ria Visee, Gemeente Nijmegen(2015)

“De training was erg goed! Professionele trainers, goed geluimd, veel kennis van zaken. Veel geleerd, veel tips! Een aanrader!”

  • Lineke Sieben, Gemeente Nijmegen(2015)

“Leuke training!! Aan te raden voor iedereen.”

  • Nanda Janssen van Doorn, Gemeente Nijmegen(2015)

Lees hier meer beoordelingen.

 

Deze training is ook beschikbaar als e-learningpakket, in-company training of als individueel traject:

E-learningpakket

In-company training

Individuele begeleiding

 

Inschrijven

Kosten:
300,- per persoon